Rouwretraite

Ik organiseer ook meerdaagse rouwretraites.  Zowel twee- als vijfdaagse retraites. Ook een individuele retraite behoort tot de mogelijkheden.

De tweedaagse en individuele retraites organiseer ik zelf. De vijfdaagse retraites organiseer ik samen met een collega rouw- en verliesbegeleidster, Maartje Hazebroek. Deze vinden plaats op een hele mooie lokatie in Olst (Ov). In het voorjaar en zomer zijn er ook retraites in Frankrijk.  Kijk voor alle details op  http://www.rouwretraitesruimtevoorjou.nl

In een mooie rustige en natuurlijke omgeving, waar de dagelijkse beslommeringen ver weg zijn, waar gezorgd is voor een fijn bed en heerlijke maaltijden, daar ontstaat ruimte. Ruimte voor jou. Een rouwretraite geeft je de mogelijkheid om door middel van liefdevolle aandacht stappen te zetten in je rouwproces en helpt je jouw individuele kracht te (her)vinden. De kracht die nodig is om verder te komen in dit proces en met jouw leven.

De 5-daagse retraite wordt georganiseerd voor maximaal 5 personen, de 2-daagse voor maximaal 2 personen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we samen of dit iets voor jou is.

Je kunt mailen naar: info@derouwwerkplaats.nl