Aanbod

In de Rouwwerkplaats krijg je ondersteuning bij jouw rouwproces door middel van individuele gesprekken. Ik luister, stel gerichte vragen. Hoe is het echt met jou?  Wat leeft er in je? Wat zijn je twijfels, wat zijn je angsten?  Wat is je behoefte? Alles mag er zijn, er is geen oordeel.  Als woorden niet toereikend meer zijn kunnen we verder gaan kijken naar je gevoel. Kun je erbij komen? Welke taal spreekt je lichaam?  Ook werk ik wel met eenvoudige opstellingen die je kunnen laten zien waar jouw manieren om met verlies om te gaan vandaan komen.  En met dit alles geef je aandacht en erkenning aan jouw verlies, aan wat het met jou doet. Stap voor stap, in jouw eigen tempo.  Dit kan in De Rouwwerkplaats,in Enkhuizen, maar ook bij jou thuis.

Update corona maatregelen mei 2020:  De  maatregelen i.v.m. het corona virus zijn onlangs versoepeld. Daardoor is er meer ruimte gekomen om ook persoonlijk af te spreken. Wel blijven er beperkingen gelden.  Ik bekijk per situatie wat er mogelijk is. Online gesprekken zijn ook nog steeds mogelijk. Telefonisch of met beeld via Zoom.  De maatregel van ‘social distancing’ kan een extra grote impact op jou hebben als je in een periode van rouw zit. Schroom niet om contact op te nemen. Even je hart luchten kan al heel helpend zijn! Een telefonische kennismaking is kostenloos en geheel vrijblijvend. Je kan het contactformulier invullen of direct mailen: info@derouwwerkplaats.nl

gespreksruimte

 

Tevens bied ik de mogelijkheid van een massage. Juist in periodes van rouw kan aanraking zo heilzaam zijn.  Een mens bestaat uit meerdere dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Mijn visie is dat deze 4 dimensies met elkaar verbonden zijn.   Rouw geeft pijn op meerdere lagen, aandacht geven aan het lichaam kan daarom ondersteunend zijn in je rouwproces.

massage 2

Bij mijn begeleiding kijk ik niet op de klok, maar meestal duurt een sessie van 1 tot anderhalf uur. Zowel een gesprekssessie, als een massagesessie.

 Tarief per sessie (zowel op locatie als via zoom) : Eur 65,- voor particulieren.                                                                                                        Eur 75,-  voor bedrijven.
Vrijgesteld van BTW.
Voor ondersteuning bij jou thuis buiten de regio Enkhuizen reken ik naast het tarief voor de sessie ook de reistijd + kilometerkosten: 0,30 p/km
Voor een rouwretraite: zie de pagina ‘rouwretraite’ of stuur een berichtje met verzoek om informatie.

In het kader van de wet Poortwachter is het mogelijk dat jouw werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoed. Je kunt het best met je werkgever en/of arbo arts overleggen of rouwbegeleiding tot de mogelijkheden behoort.

Neem contact op door het invullen van onderstaand contactformulier. Het is ook mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek te vragen.

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht